NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT بیماری گال پوستی

Not known Factual Statements About بیماری گال پوستی

Not known Factual Statements About بیماری گال پوستی

Blog Article

احتمالا بعد از یک هفته از درمان با ایورمکتین خوراکی یا یک بار استفاده از لوسیون پرمترین، منجر به اختلاف کوچکی به لحاظ نرخ‌های پاکسازی کامل شده با اصلا اختلافی نشان نمی‌دهد (شواهد با قطعیت متوسط).

گال اغلب می‌تواند روی چند عضو خانواده در یک زمان تاثیر گذارد. بیماری می‌تواند به شخص دیگر منتقل شود قبل از اینکه فرد علائمی داشته باشد.

اگرچه این عوارض معمولا موقتی هستند، اما ممکن است ناراحت‌کننده باشند. درمان‌های طبیعی متداول برای گال عبارت‌اند از:

یکی از رایج‌ترین درمان‌ها، استفاده از پماد موضعی پرمترین است. دوره درمان استفاده از این پماد حدود ۷ الی ۱۵ شب است که متناسب با میزان وخامت بیماری تجویز می‌شود.

وقتی نشانه‌های بیماری کم‌کم ظهور می‌کنند، بدن فرد شروع به خارش می‌کند که یکی از بارزترین علائم ابتلا به گال است.

در مراقبت از بیماران مبتلا به انگل گال به نکات زیر توجه کنید:

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

پوسته دار (نروژی): این نوع اغلب در افرادی با سیستم ایمنی معیوب رخ می دهد. تمایل به تشکیل نواحی پوسته ای دارد که سطح وسیعی از پوست را می پوشاند.

پس می‌توان گفت در صورت ابتلا بیماری گال نوزاد به این بیماری لازم نیست خیلی نگران باشید زیرا شیوه‌های مؤثر درمان گال قابل اجرا هستند. فقط لازم است دستورالعمل‌ها را یک به یک عمل کنید. از آنجایی که سرایت این بیماری خیلی شدید است، بهتر است تمام افرادی که با فرد بیماری در ارتباط مستقیم بوده‌اند، فرآیند درمان را به طور کامل طی کنند.

برای مشاهده نتایج باید این درمان را روزی یک مرتبه تکرار کنید.

روغن‌های اساسی: روغن میخک یک کشنده طبیعی حشرات است. بنابراین می‌تواند کنه‌ها را نیز از بین ببرد.

از آنجایی که گال به راحتی گسترش می یابد، پزشکان اغلب درمان کل خانواده یا هر تماس نزدیک را توصیه می کنند. گال به راحتی درمان می شود. کرم‌ها یا قرص‌های دارویی، کنه‌های ایجاد کننده گال و تخم‌های آن‌ها را از بین می‌برند. اما خارش ممکن است تا چند هفته پس از درمان متوقف نشود.

البته در صورتی که سایر درمان های دارویی نظیر ایورمکتین، پرمترین و لیندان برای بیمار قابل تحمل نباشد. پماد سولفور را با وازلین ترکیب و بر روی نواحی مورد نظر بمالید.قبل از مصرف این دارو با پزشک خود مشورت کنید.

می بایست تمامی ملافه ها و لباس هایی که احتمال وجود حشره مالت در آن وجود داشته باشد را با خشک‌شویی و یا با آب گرم بشویید. 

Report this page